Uitvaartondernemer Rotterdam

Een persoonlijke, passende en goed geregelde uitvaart, vormgegeven naar wens van uw dierbare en waar u als nabestaanden een goed gevoel aan overhoudt, biedt troost en een mooie, waardevolle laatste herinnering.

Met zorg en aandacht staan wij voor u klaar en regelen de uitvaart geheel naar uw wens.

Voor het melden van een overlijden of een vraag over onze uitvaartverzorging in Rotterdam:
010 – 201 71 65 (dag en nacht)

Uitvaart in Rotterdam

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer in Rotterdam of omgeving? Voor een persoonlijk, passend en goed geregeld afscheid die een allerlaatste mooie en waardevolle herinnering biedt aan diegenen die achterblijven? Al meer dan 30 jaar staan wij als kleinschalige en onafhankelijke uitvaartondernemer in Rotterdam-Hoogvliet voor een bijzonder afscheid als gedenkwaardig eerbetoon. Klein en intiem, groots en uitbundig en alles daar tussenin; belangrijk is dat het bij u en uw dierbaren past.

Als lokale specialist in het verzorgen uitvaarten hebben wij veel ervaring op locaties in de gehele regio Groot Rotterdam. Woont u in Rotterdam, Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal, Spijkenisse, Barendrecht, Ridderkerk, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, De Hoeksche Waard of Capelle aan den IJssel en zoekt u een uitvaartondernemer?

Neem gerust contact met ons op. Dan beantwoorden wij graag al uw vragen, bespreken we rustig wat jullie ideeën en behoeften zijn voor de uitvaart en hoe wij u daarin het beste kunnen ondersteunen.

 

Nu direct hulp nodig, een offerte aanvragen of
ons even spreken?

Neem contact met ons op,
wij staan direct voor u klaar.

Crematoria Miranda

Een uitvaart regelen in Rotterdam, wat kunnen wij voor u doen?

Voor het regelen en organiseren van een uitvaart in Rotterdam, bent u bij onze betrokken en ervaren uitvaartverzorgers in vertrouwde handen. Het is onze taak om samen met u te werken aan een afscheid die recht doet aan het leven van de overledene en waardevol blijft voor de nabestaanden. Hoe wij dit doen? Met één vaste uitvaartverzorger die u de gehele uitvaartweek bijstaat. Stap voor stap alle facetten van het regelen van de uitvaart doornemen, wanneer u daar aan toe bent. Door rust en ruimte te bieden. Door goed te luisteren naar de bestaande wensen, waar gewenst u werk uit handen te nemen en (on)gevraagd ideeën aan te dragen voor een passend en gedenkwaardig afscheid in Rotterdam of omgeving.

Er is aandacht, ruimte en ondersteuning om met alle stappen in het proces van de uitvaart te worden betrokken, eigen keuzes te maken en eigen invulling aan te geven. U bepaalt wat u zelf wilt regelen voor de uitvaart en wat u liever aan ons overdraagt. Wij kunnen u op alle vlakken ondersteunen.

Ook na de uitvaart staan wij u bij. Mogelijk heeft u hulp nodig, zoals bij het afwikkelen van een nalatenschap, het ontruimen van een woning, een grafmonument of het zoeken naar een passende bestemming voor de as van uw dierbare. Ook dan helpen wij u verder.

Uitvaartondernemer Rotterdam

Een crematie regelen in Rotterdam

Wenst u een crematie te regelen in Rotterdam? Als lokale uitvaartondernemer met meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van een uitvaart in Rotterdam kunnen wij u helpen bij het kiezen van een geschikt crematorium welke voldoet aan u wensen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de afscheidsdienst en condoleance op een andere - voor u betekenisvolle - locatie te houden, zoals in een favoriet restaurant, op de sportvereniging, in het park, een kerk of wellicht thuis in uw eigen tuin.

De crematie zal dan vervolgens in één van de crematoria in Rotterdam of omgeving plaatsvinden.

Onderstaand treft u een overzicht van alle crematorium locaties in of nabij Rotterdam, waarbij u direct ook een indicatie van de kosten van de uitvaart kunt inzien.

Liever gelijk persoonlijk contact? Bel ons gerust, wij beantwoorden graag al uw vragen en bieden directe hulp.

Onze 7 zekerheden


  • Kleinschalige onderneming
  • Één vast aanspreekpunt
  • 30 jaar (lokale) ervaring in het verzorgen van uitvaarten
  • Wij luisteren, denken mee en regelen
  • Traditioneel of eigentijds
  • Houder Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
  • Met iedere uitvaartverzekering kunt u bij ons terecht (kapitaal- of naturapolis)

Direct hulp nodig of vragen? Bel gerust.