Over ons

Crematoria Rotterdam is een initiatief van Kloeg Uitvaart. Wij zijn een kleinschalige en onafhankelijke uitvaartonderneming gevestigd in Rotterdam-Hoogvliet en mogen ons mooie en dankbare vak inmiddels al ruim 30 jaar uitvoeren. Vanuit onze kernwaarden betrokkenheid, warmte en integriteit willen wij mensen helpen in één van de moeilijkste periodes van hen leven - het verlies van een dierbare - door samen met hen te werken aan een afscheid die een waardevolle en liefdevolle laatste herinnering biedt aan hen die achterblijven.

Daar zetten wij ons iedere dag opnieuw voor in.

Wij hebben deze website opgezet omdat wij merkten dat er veelal behoefte is aan duidelijke informatie over de kosten van een uitvaart, zeker wanneer financiële middelen beperkt zijn of wanneer er bijvoorbeeld geen (aanvullende) uitvaartverzekering is afgesloten. Dan kan het beschikbare budget in gevallen ook leidend zijn voor de keuzes die gemaakt worden voor het afscheid.

Wij helpen u waar mogelijk bij het vorm geven van een passend afscheid en nemen u de praktische zaken uit handen, zodat u rust en ruimte heeft om afscheid te nemen van uw dierbare. Er is aandacht, ruimte en ondersteuning om met alle stappen in het proces van de uitvaart te worden betrokken, eigen keuzes te maken en eigen invulling aan te geven.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel gevoel ontwikkeld voor uw persoonlijke wensen. Wij luisteren naar uw ideeën, denken met u mee en werken samen toe naar de uitvaart als gedenkwaardig eerbetoon. Klein en intiem, groots en uitbundig en alles daar tussenin. Belangrijk is dat het bij u past. Zodat het afscheid uiteindelijk ook echt eigen voelt, recht doet aan het leven van uw geliefde en u een respectvolle en mooie, allerlaatste herinnering aan diegene biedt.

U kunt ons altijd bellen voor een informatief gesprek, voor meer informatie over onze diensten of het maken van een afspraak voor een voorbespreking. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en om uw vragen te beantwoorden.

Wij zijn tevens houder van het keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Wij werken nauw samen met de onderstaande partners