Over ons

Al generaties lang heeft de familie Kloeg begrafenissen en crematies in de regio Rotterdam verzorgd. Kloeg Uitvaart zet deze traditie voort en staat dag en nacht voor u klaar om directe hulp te bieden. Met zorg en aandacht, vanuit ons hart.

Wij verzorgen traditionele uitvaarten met respect voor ieders geloof, met óf zonder kerkdiensten of juist met moderne rituelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel gevoel ontwikkeld voor uw persoonlijke wensen. Wij helpen u waar mogelijk bij het vorm geven van een passend afscheid en nemen u de praktische zaken uit handen, zodat u rust en ruimte heeft om afscheid te nemen van uw dierbare. U heeft bij ons een vast aanspreekpunt waarmee u gedurende alle dagen tot aan het afscheid alles rustig kan bespreken.

U kunt ons altijd bellen voor een informatief gesprek, voor meer informatie over onze diensten of het maken van een afspraak voor een voorbespreking. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Wij zijn tevens houder van het keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Wij werken nauw samen met de onderstaande partners