Uitvaartondernemer Capelle aan den IJssel

Wanneer een dierbare overlijdt, breekt er een veelal moeilijke periode aan waarin ook nog eens veel zaken binnen korte tijd geregeld dienen te worden. Het is dan fijn te weten dat er iemand aan uw zijde staat die met u volledig ontzorgt, met u meedenkt en een luisterend oor biedt.

Onze ervaren en betrokken uitvaartverzorgers staan voor u klaar om u te helpen bij het regelen van een uitvaart die volledig afgestemd is op uw persoonlijke wensen en ideeën.

Voor het melden van een overlijden of een vraag over onze uitvaartverzorging in Rotterdam:
010 – 201 71 65 (dag en nacht)

Een uitvaart in Capelle aan den IJssel

Als lokale expert in het verzorgen uitvaarten hebben wij veel ervaring op locaties in de regio Capelle aan den IJssel. Woont u in Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Rotterdam, Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal, Spijkenisse, Barendrecht, Ridderkerk, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en zoekt u een uitvaartondernemer?

Voor een persoonlijk, passend en goed geregeld afscheid die een allerlaatste mooie en waardevolle herinnering biedt aan diegenen die achterblijven? Wij helpen u graag bij het organiseren van de uitvaart zoals u dat voor ogen heeft. Klein en intiem, groots en uitbundig en alles daar tussenin; belangrijk is dat het bij u en uw dierbaren past.

Neem gerust contact met ons op. Dan beantwoorden wij graag al uw vragen, bespreken we rustig wat jullie ideeën en behoeften zijn voor de uitvaart en hoe wij u daarin het beste kunnen ondersteunen.

 

Nu direct hulp nodig, een offerte aanvragen of
ons even spreken?

Neem contact met ons op,
wij staan direct voor u klaar.

Crematoria Miranda
Kloeg Uitvaartzorg
5.0
Gebaseerd op 31 beoordelingen
powered by Google
Ton GriftTon Grift
06:17 03 May 24
Ondanks het verdriet over het overlijden van ma, was jouw begeleiding voor mij van groot belang.Ook na de uitvaart hebben we nog regelmatig contact gehad. Heel veel dank daarvoor.
Loïs VergunstLoïs Vergunst
12:28 27 Mar 24
Het telefoonnummer van Miranda en Frans is er eentje die ik liever niet in mijn telefoon heb staan, maar wel heb opgeslagen omdat de laatste 2 keer heel erg prettig waren en we voortaan alleen nog door hun willen worden ondersteund.Een best wel lastig telefoontje.. maar door de rustige stem van Frans en de persoonlijke vragen had ik gelijk het idee dat alles goed was en ze er voor ons zijn.Miranda is een warme vrouw die op ren heel respectvolle, maar persoonlijke manier ons verder heeft geholpen. Ze weet de sfeer goed aan te voelen en paste zich echt aan naar ons.Alles is helder, duidelijk en transparant. Geen gekke fratsen met prijzen onder voorbehoud en bijkomende kosten en qua wensen van de familie is voor hun niets te gek.
Pim MoretPim Moret
07:30 20 Mar 24
In tijden van verdriet van het verlies van een dierbare heb je niet alleen de ondersteuning van familie en vrienden nodig maar ook de helpende en begeleidende hand van de begrafenis ondernemer. Wij vonden in Miranda de schouder de we nodig hadden. In een onderhoudend gesprek en een luisterend oor regelde ze de uitvaart tot in de puntjes. Het financiële, de uitvaart in al zijn aspecten, bloemen en kaarten en het gebruik van de aula. Het verlichte de last oponze schouders en Miranda zorgde voor een vlekkeloos verloop van de crematieplechtigheid.Ondanks de beladenheid van zo dag konden we met dankbaarheid terugdenken aan de perfectie van de uitvoering van haar dienstverlening.. We zijn heel tevreden met het totale verloop van het begin tot het einde.
A VermeulA Vermeul
12:50 18 Mar 24
Ik heb een zeer goede ervaring met Kloeg Uitvaartzorg.Het is een moeilijke taak om een crematie te moeten regelen. Doordat Miranda warm en begripvol is, maakte dat het regelen iets minder moeilijk werd.Miranda kwam zelf ook met aanvullende ideeën hoe de afscheidsceremonie te doen.Ten aanzien van de kosten is alles duidelijk van te voren gemeld, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.De crematie zelf was allemaal rustig en naar wens verlopen. Miranda’s woorden waren ook heel mooi en persoonlijk.Fijn dat er ook aandacht besteed wordt aan de nazorg.Bedankt voor je betrokkenheid!Amanda
Chico ZChico Z
10:25 12 Feb 24
De derde keer was raak. Bij uitvaartonderneming Kloeg kreeg ik Miranda aan de lijn en bij haar vond ik de combinatie van professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid waar ik naar op zoek was. Miranda is een goede luisteraar, leefde zich in mijn situatie in en heeft samen met mij voor een onvergetelijk afscheid van mijn moeder gezorgd. Ik kon ook altijd bellen of appen met vragen of opmerkingen en ze stond direct voor me klaar. Ik had me geen betere uitvaartbegeleider kunnen wensen. Ook de afhandeling van de bijkomende zaken is snel en vakkundig verlopen. Een dikke pluim! Dank, Bianca.
SandraSandra
19:50 11 Feb 24
Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid uiten aan Frans en Miranda voor hun buitengewone service tijdens een moeilijke tijd. Vanaf het allereerste contact tot het laatste moment hebben ze ons met ongeëvenaarde respect en geduld bijgestaan na het overlijden van mijn man Henk. Hun professionaliteit en empathie hebben mijn dochter en ik enorm geholpen om door deze zware periode heen te komen. Ik ben dankbaar voor hun steun en beveel hun diensten van harte aan, aan anderen die een vergelijkbare ervaring doormaken. Frans en Miranda, nogmaals bedankt voor alles.
Jolanda VogelaarJolanda Vogelaar
15:39 18 Nov 23
Wat een mooi afscheid van mijn vader. Zo goed geregeld door Frans en zo mooi gesproken door Miranda. Niks is hun teveel, zoveel aandacht, begrip en meedenken. Toppers zijn het. Ze hebben ervoor gezorgd dat het een dag was waarvan we zeggen, het was een prachtige uitvaart. Alles was perfect, zelf het weer werkte mee. Nogmaals heel erg bedankt Frans en Miranda, een dikke 10 voor jullie!
Michel KorporaalMichel Korporaal
06:38 12 Nov 23
Frans en Miranda, wat zijn dat lieve mensen met een hart voor het vak.Ze hebben mn oma, moeder en oom heel goed geholpen die week. En tijdens de uitvaart was alles super goed geregeld.Het was een prachtige uitvaart voor mijn opa, precies zoals we het voor ogen hadden. Eigenlijk nog beter...Heel erg bedankt Frans en Miranda
P RoomerP Roomer
19:30 06 Oct 23
Miranda heeft de uitvaart van mijn vader zo goed gedaan. Zij was heel betrokken en lief, dit heeft ons heel goed gedaan. Beter hadden wij niet kunnen wensen, een topper.
rogierrogier
18:53 06 Oct 23
ik ben erg tevreden over Kloeg uitvaartzorg, de hele uitvaart van onze vader is prima geregeld. van voorganger tot organist en broodjes na afloop. we zijn erg goed geholpen en Frans en Miranda hebben hun uiterste best gedaan om er een gedenkwaardige uitvaart van te maken. We konden met alle vragen bij hun terecht, ook hebben ze veel geregeld. heel fijn in een moeilijke periode.
Jolanda Cool-HansenJolanda Cool-Hansen
17:08 01 Oct 23
We vonden die dag 09-09-2023 een bijzondere dag om afscheid te nemen van onze lieve vader, schoonvader en opa.En alles was precies zo als we gewild hadden.En Frans we willen je bedanken dat het allemaal zo goed is geregeld en we willen graag nog met je afspreken .Groetjes van ons allemaal.
Bea StokowskaBea Stokowska
14:04 01 Oct 23
De familie van wijlen mevrouw Dorotka Górowska was erg blij met de begrafenisceremonie. Ook van de vertaler die het duidelijk en respectvol uitlegde. Hoewel de begrafenis in Rotterdam plaatsvond, was alles in het Pools.
Syl RijsdijkSyl Rijsdijk
11:09 01 Oct 23
Wat een fijne ervaring om tijdens ons verdriet zo goed gehoord en begrepen te worden ! Alles werd helder overgebracht door het hele proces en Frans was altijd bereikbaar voor vragen en een woord van troost. Onze moeder is echt op haar eigen manier geeerd.
Petronella MoormanPetronella Moorman
16:34 28 Sep 23
Ik wil Frans en Miranda Groenendijk van kloeg uitvaartzorg ontzettend bedanken. Ik ben blij dat ik voor jullie gekozen heb.Miranda heeft de uitvaart van mijn man goed verzorgd, en met Frans verliep het contact voor de bijkomende zaken ook uitstekend.Nogmaals bedankt lieve Frans en Miranda
Juf PetraJuf Petra
09:13 23 Sep 23
Ik ben erg tevreden over Kloeg Uitvaartzorg. Alles was respectvol en goed geregeld bij de uitvaart van mijn moeder.Frans Groenendijk heeft ons goed begeleid. Wij hebben n.a.v. zijn informatie voor een informele uitvaart gekozen, waar ik nog niet eerder over had gehoord. Dit bleek voor onze familie een juiste keus. Wij hebben er een fijn gevoel aan over gehouden. Er is ons zorg en geregel uit handen genomen en het bleef ook prima betaalbaar, want dat is ondanks verdriet ook belangrijk. Het is een dag geworden waar ik een mooie herinnering aan heb.Petra Mahn
Marilyn TwigtMarilyn Twigt
13:47 20 Sep 23
Kloeg uitvaartzorg heeft de uitvaart bij ons verzorgd en verdiend een dikke 10!!!!! Het was fantastisch, allereerst Miranda kwam bij ons thuis en we hadden maar een half woord nodig om onze wensen uit te spreken, zij begreep ons gelijk en maakte discreet gerichte aantekeningen, alles maar dan ook alles werd verzorgd wij hadden nergens omkijken naar en alles precies naar onze wensen, bij binnenkomst in de aula was ook alles mooi ingericht de bloemstukken prachtig neergezet e.d. Miranda stelde ons op ons gemak en regelde de binnenkomst perfect en Miranda had ook een mooie openingstoespraak, precies zoals wij zijn .. Wij hebben na afloop veel complimenten gehad ( klinkt gek ) maar de uitvaart was prachtig mooi en verzorgd ...dit heb je echt nodig in deze verdrietige tijd!!!! De kosten van de uitvaart vielen ook erg mee dat is ook zeker in deze tijd een belangrijk iets.Ik zou iedereen Kloeg Uitvaartzorg aanraden!!!!Hoop dat ik hiermee mensen help om een goede keuze te maken.Vriendelijke groet Marilyn Twigt.
js_loader

Een uitvaart regelen in Capelle aan den IJssel

Voor het regelen en organiseren van een uitvaart in Capelle aan den IJssel, bent u bij onze betrokken en ervaren uitvaartverzorgers in vertrouwde handen. Als kleinschalige, onafhankelijke uitvaartondernemer is het onze taak om samen met u te werken aan een afscheid die recht doet aan het leven van de overledene en waardevol blijft voor de nabestaanden. Hoe wij dit doen? Met één vaste uitvaartverzorger die u de gehele uitvaartweek bijstaat. Stap voor stap alle facetten van het regelen van de uitvaart doornemen, wanneer u daar aan toe bent. Door rust en ruimte te bieden. Door goed te luisteren naar de bestaande wensen, waar gewenst u werk uit handen te nemen en (on)gevraagd ideeën aan te dragen voor een passend en gedenkwaardig afscheid in Rotterdam of omgeving.

U bepaalt wat u zelf wilt regelen voor de uitvaart en wat u liever aan ons overdraagt. Wij kunnen u op alle vlakken ondersteunen en werken onafhankelijk zodat u alle keuzevrijheid heeft in de mogelijkheden.

Ook na de uitvaart staan wij u bij. Mogelijk heeft u hulp nodig, zoals bij het afwikkelen van een nalatenschap, het ontruimen van een woning, een grafmonument of het zoeken naar een passende bestemming voor de as van uw dierbare. Ook dan helpen wij u verder.

Uitvaartondernemer Capelle aan den IJssel

Een crematie in Capelle aan den IJssel

Wenst u een crematie te regelen in Capelle aan den IJssel? Als lokale uitvaartondernemer met meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van een uitvaart in Capelle kunnen wij u helpen bij het kiezen van een geschikt crematorium welke voldoet aan u wensen. Binnen de gemeente Capelle aan den IJssel vindt u bijvoorbeeld Uitvaartcentrum en Crematorium Schollevaar, met een grote aula en uitgebreide (condoleance)faciliteiten.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de afscheidsdienst en condoleance op een andere - of eigen - locatie te houden, zoals in een favoriet restaurant, op de sportvereniging, in het park, een kerk of thuis in uw eigen tuin.

De crematie vindt dan aansluitend plaats in crematorium Schollevaar of één van de andere omliggende crematoria.

Onderstaand treft u een overzicht van alle crematorium locaties in of nabij Capelle aan den IJssel, waarbij u direct ook een indicatie van de kosten van de uitvaart kunt inzien.

Liever gelijk persoonlijk contact? Bel ons gerust, wij beantwoorden graag al uw vragen en bieden directe hulp.

Onze 7 zekerheden


  • Kleinschalige onderneming
  • Één vast aanspreekpunt
  • 30 jaar (lokale) ervaring in het verzorgen van uitvaarten
  • Wij luisteren, denken mee en regelen
  • Traditioneel of eigentijds
  • Houder Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
  • Met iedere uitvaartverzekering kunt u bij ons terecht (kapitaal- of naturapolis)

Direct hulp nodig of vragen? Bel gerust.