Crematie in Rotterdam en omgeving

Welkom bij Crematorium Rotterdam, waar wij u professionele en zorgzame ondersteuning bieden tijdens een crematie in Rotterdam en omgeving.

Of u nu kiest voor een intieme bijeenkomst of een groots afscheid, bij Crematorium Rotterdam bieden wij de nodige begeleiding. Wij zijn er om u te helpen.

Bel ons 24/7 bij overlijden: 010- 201 71 65

Uitvaartverzorging Rotterdam

Bij ons staat het verzorgen van een respectvolle en persoonlijke uitvaart centraal. Wij begrijpen dat het verlies van een dierbare een moeilijke tijd is en ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden en ondersteunen bij elke stap van het afscheidsproces.

Onze uitvaartverzorgers zijn ervaren professionals die uw wensen en behoeften centraal stellen. Of het nu gaat om het regelen van praktische zaken of het samenstellen van een persoonlijk afscheid.

Bel ons 24/7 bij overlijden: 010- 201 71 65

Wij geloven in maatwerk en streven ernaar om elke uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Daarom bieden wij verschillende uitvaartpakketten aan, variërend van eenvoudig en intiem tot uitgebreid en ceremonieel, zodat u een afscheid kunt organiseren dat past bij uw wensen en budget.

Onze 7 zekerheden


  • 24/7 bereikbaar
  • Kleinschalige onderneming
  • Één vast aanspreekpunt
  • 30 jaar (lokale) ervaring in het verzorgen van uitvaarten
  • Wij luisteren, denken mee en regelen
  • Traditioneel of eigentijds
  • Houder Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
  • Met iedere uitvaartverzekering kunt u bij ons terecht (kapitaal- of naturapolis)
Kloeg Uitvaartzorg
5.0
Gebaseerd op 31 beoordelingen
powered by Google
Ton GriftTon Grift
06:17 03 May 24
Ondanks het verdriet over het overlijden van ma, was jouw begeleiding voor mij van groot belang.Ook na de uitvaart hebben we nog regelmatig contact gehad. Heel veel dank daarvoor.
Loïs VergunstLoïs Vergunst
12:28 27 Mar 24
Het telefoonnummer van Miranda en Frans is er eentje die ik liever niet in mijn telefoon heb staan, maar wel heb opgeslagen omdat de laatste 2 keer heel erg prettig waren en we voortaan alleen nog door hun willen worden ondersteund.Een best wel lastig telefoontje.. maar door de rustige stem van Frans en de persoonlijke vragen had ik gelijk het idee dat alles goed was en ze er voor ons zijn.Miranda is een warme vrouw die op ren heel respectvolle, maar persoonlijke manier ons verder heeft geholpen. Ze weet de sfeer goed aan te voelen en paste zich echt aan naar ons.Alles is helder, duidelijk en transparant. Geen gekke fratsen met prijzen onder voorbehoud en bijkomende kosten en qua wensen van de familie is voor hun niets te gek.
Pim MoretPim Moret
07:30 20 Mar 24
In tijden van verdriet van het verlies van een dierbare heb je niet alleen de ondersteuning van familie en vrienden nodig maar ook de helpende en begeleidende hand van de begrafenis ondernemer. Wij vonden in Miranda de schouder de we nodig hadden. In een onderhoudend gesprek en een luisterend oor regelde ze de uitvaart tot in de puntjes. Het financiële, de uitvaart in al zijn aspecten, bloemen en kaarten en het gebruik van de aula. Het verlichte de last oponze schouders en Miranda zorgde voor een vlekkeloos verloop van de crematieplechtigheid.Ondanks de beladenheid van zo dag konden we met dankbaarheid terugdenken aan de perfectie van de uitvoering van haar dienstverlening.. We zijn heel tevreden met het totale verloop van het begin tot het einde.
A VermeulA Vermeul
12:50 18 Mar 24
Ik heb een zeer goede ervaring met Kloeg Uitvaartzorg.Het is een moeilijke taak om een crematie te moeten regelen. Doordat Miranda warm en begripvol is, maakte dat het regelen iets minder moeilijk werd.Miranda kwam zelf ook met aanvullende ideeën hoe de afscheidsceremonie te doen.Ten aanzien van de kosten is alles duidelijk van te voren gemeld, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.De crematie zelf was allemaal rustig en naar wens verlopen. Miranda’s woorden waren ook heel mooi en persoonlijk.Fijn dat er ook aandacht besteed wordt aan de nazorg.Bedankt voor je betrokkenheid!Amanda
Chico ZChico Z
10:25 12 Feb 24
De derde keer was raak. Bij uitvaartonderneming Kloeg kreeg ik Miranda aan de lijn en bij haar vond ik de combinatie van professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid waar ik naar op zoek was. Miranda is een goede luisteraar, leefde zich in mijn situatie in en heeft samen met mij voor een onvergetelijk afscheid van mijn moeder gezorgd. Ik kon ook altijd bellen of appen met vragen of opmerkingen en ze stond direct voor me klaar. Ik had me geen betere uitvaartbegeleider kunnen wensen. Ook de afhandeling van de bijkomende zaken is snel en vakkundig verlopen. Een dikke pluim! Dank, Bianca.
SandraSandra
19:50 11 Feb 24
Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid uiten aan Frans en Miranda voor hun buitengewone service tijdens een moeilijke tijd. Vanaf het allereerste contact tot het laatste moment hebben ze ons met ongeëvenaarde respect en geduld bijgestaan na het overlijden van mijn man Henk. Hun professionaliteit en empathie hebben mijn dochter en ik enorm geholpen om door deze zware periode heen te komen. Ik ben dankbaar voor hun steun en beveel hun diensten van harte aan, aan anderen die een vergelijkbare ervaring doormaken. Frans en Miranda, nogmaals bedankt voor alles.
Jolanda VogelaarJolanda Vogelaar
15:39 18 Nov 23
Wat een mooi afscheid van mijn vader. Zo goed geregeld door Frans en zo mooi gesproken door Miranda. Niks is hun teveel, zoveel aandacht, begrip en meedenken. Toppers zijn het. Ze hebben ervoor gezorgd dat het een dag was waarvan we zeggen, het was een prachtige uitvaart. Alles was perfect, zelf het weer werkte mee. Nogmaals heel erg bedankt Frans en Miranda, een dikke 10 voor jullie!
Michel KorporaalMichel Korporaal
06:38 12 Nov 23
Frans en Miranda, wat zijn dat lieve mensen met een hart voor het vak.Ze hebben mn oma, moeder en oom heel goed geholpen die week. En tijdens de uitvaart was alles super goed geregeld.Het was een prachtige uitvaart voor mijn opa, precies zoals we het voor ogen hadden. Eigenlijk nog beter...Heel erg bedankt Frans en Miranda
P RoomerP Roomer
19:30 06 Oct 23
Miranda heeft de uitvaart van mijn vader zo goed gedaan. Zij was heel betrokken en lief, dit heeft ons heel goed gedaan. Beter hadden wij niet kunnen wensen, een topper.
rogierrogier
18:53 06 Oct 23
ik ben erg tevreden over Kloeg uitvaartzorg, de hele uitvaart van onze vader is prima geregeld. van voorganger tot organist en broodjes na afloop. we zijn erg goed geholpen en Frans en Miranda hebben hun uiterste best gedaan om er een gedenkwaardige uitvaart van te maken. We konden met alle vragen bij hun terecht, ook hebben ze veel geregeld. heel fijn in een moeilijke periode.
Jolanda Cool-HansenJolanda Cool-Hansen
17:08 01 Oct 23
We vonden die dag 09-09-2023 een bijzondere dag om afscheid te nemen van onze lieve vader, schoonvader en opa.En alles was precies zo als we gewild hadden.En Frans we willen je bedanken dat het allemaal zo goed is geregeld en we willen graag nog met je afspreken .Groetjes van ons allemaal.
Bea StokowskaBea Stokowska
14:04 01 Oct 23
De familie van wijlen mevrouw Dorotka Górowska was erg blij met de begrafenisceremonie. Ook van de vertaler die het duidelijk en respectvol uitlegde. Hoewel de begrafenis in Rotterdam plaatsvond, was alles in het Pools.
Syl RijsdijkSyl Rijsdijk
11:09 01 Oct 23
Wat een fijne ervaring om tijdens ons verdriet zo goed gehoord en begrepen te worden ! Alles werd helder overgebracht door het hele proces en Frans was altijd bereikbaar voor vragen en een woord van troost. Onze moeder is echt op haar eigen manier geeerd.
Petronella MoormanPetronella Moorman
16:34 28 Sep 23
Ik wil Frans en Miranda Groenendijk van kloeg uitvaartzorg ontzettend bedanken. Ik ben blij dat ik voor jullie gekozen heb.Miranda heeft de uitvaart van mijn man goed verzorgd, en met Frans verliep het contact voor de bijkomende zaken ook uitstekend.Nogmaals bedankt lieve Frans en Miranda
Juf PetraJuf Petra
09:13 23 Sep 23
Ik ben erg tevreden over Kloeg Uitvaartzorg. Alles was respectvol en goed geregeld bij de uitvaart van mijn moeder.Frans Groenendijk heeft ons goed begeleid. Wij hebben n.a.v. zijn informatie voor een informele uitvaart gekozen, waar ik nog niet eerder over had gehoord. Dit bleek voor onze familie een juiste keus. Wij hebben er een fijn gevoel aan over gehouden. Er is ons zorg en geregel uit handen genomen en het bleef ook prima betaalbaar, want dat is ondanks verdriet ook belangrijk. Het is een dag geworden waar ik een mooie herinnering aan heb.Petra Mahn
Marilyn TwigtMarilyn Twigt
13:47 20 Sep 23
Kloeg uitvaartzorg heeft de uitvaart bij ons verzorgd en verdiend een dikke 10!!!!! Het was fantastisch, allereerst Miranda kwam bij ons thuis en we hadden maar een half woord nodig om onze wensen uit te spreken, zij begreep ons gelijk en maakte discreet gerichte aantekeningen, alles maar dan ook alles werd verzorgd wij hadden nergens omkijken naar en alles precies naar onze wensen, bij binnenkomst in de aula was ook alles mooi ingericht de bloemstukken prachtig neergezet e.d. Miranda stelde ons op ons gemak en regelde de binnenkomst perfect en Miranda had ook een mooie openingstoespraak, precies zoals wij zijn .. Wij hebben na afloop veel complimenten gehad ( klinkt gek ) maar de uitvaart was prachtig mooi en verzorgd ...dit heb je echt nodig in deze verdrietige tijd!!!! De kosten van de uitvaart vielen ook erg mee dat is ook zeker in deze tijd een belangrijk iets.Ik zou iedereen Kloeg Uitvaartzorg aanraden!!!!Hoop dat ik hiermee mensen help om een goede keuze te maken.Vriendelijke groet Marilyn Twigt.
js_loader

Kosten crematie Rotterdam en omgeving

Wij bieden ondersteuning bij het regelen en begeleiden van de crematie op verschillende locaties, waaronder crematoria en uitvaartcentra, maar ook op andere gewenste locaties.

Hieronder vindt u een overzicht van diverse crematorium locaties in Rotterdam en omgeving.

Onze uitvaartpakketten variëren van klein en ingetogen tot groots en uitgebreid, en zijn ontworpen om aan verschillende budgetten te voldoen. Hoewel de pakketten dienen als richtlijn, begrijpen we dat elke uitvaart maatwerk vereist. Daarom zijn we flexibel en kunnen we aanpassingen maken om tegemoet te komen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen bij het regelen van een respectvol afscheid voor uw dierbare.

Crematorium Rotterdam Rotterdam-Zuid

Crematorium Laurentius Rotterdam- Crooswijk

Crematorium Schollevaar Capelle aan den IJsel

Crematorium Hofwijk Rotterdam-Overschie

Crematorium Beukenhof Schiedam

Crematorium De Ommering Spijkenisse

Crematorium De Essenhof Dordrecht

Crematorium De Dijk Maassluis

Crematorium De Hoeksche Waard Heinenoord

Onze uitvaartverzorgers

Wij zijn niet alleen bekwaam in het regelen van praktische zaken rondom een uitvaart, maar ze zijn ook empathisch en begripvol. Wij begrijpen dat elk afscheid uniek is en streven ernaar om uw wensen en die van uw dierbare centraal te stellen.

Crematoriarotterdam.nl

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Bel 24 uur per dag: 010 - 201 71 65 | Of stuur een mail: kloeguitvaart@gmail.nl

Stuurt u ons liever een bericht? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken nauw samen met de onderstaande partners

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
vos-molenaar
budget-uitvaart-rotterdam
Straver Mobility